Bosszúból rongált Rábacsanakon, a rendőrök elfogták

Kitessékelték Rábacsanakon a kocsmából a 25 éves tokodi férfit, ezért betörte a helyiség ajtajának üvegét.

Egy rábacsanaki vendéglőből érkezett rongálásról bejelentés a rendőrségre 2021. december 4-én 19 óra 45 perckor. A helyszínen a rendőrök egy 25 éves tokodi fiatalembert fogtak el, mivel a sértett elmondása szerint a férfi – előzetes szóváltást követően – egy sörösüveggel bedobta a vendéglátóhely teli üveges ajtaját, ami betörött. A fiatalt előállították a Csornai Rendőrkapitányságra, ahol a nyomozók rongálás vétsége miatt gyanúsítottként hallgatták ki. A gyanúsított elismerte a bűncselekmény elkövetését, elmondása szerint megharagudott, amiért erővel kitessékelték a kocsmából, ezért vágta hozzá annak ajtajához az üveget.

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk vagy küldjön róla fotót, akár névtelenül is facebook messengeren ide kattintva vagy emailben: jelentem@enyugat.hu

Kérjük válasszon:

Hozzásszólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Hírek