Öten váltak a közlekedés áldozataivá a hétvégén

Ez túl nagy szám egy ekkora országban.

Magyarország területén 2021. december 3-án 0 órától 2021. december 5-én 24 óráig a rendőrök 119 személyi sérüléses közúti közlekedési baleset helyszínén intézkedtek, melyből 5 halálos kimenetelű közlekedési balesetben 5 ember vesztette életét, 35 súlyos és 79 könnyű sérüléssel végződött.

A szolgálatot ellátó állomány összesen 496 személyt fogott el, közülük 86 főt az ellenük érvényben lévő körözés alapján, 253 főt bűncselekmény elkövetésén értek tetten. 413 személyt állítottak elő, köztük 220 főt bűncselekmény elkövetésének gyanúja miatt és további 11 személyt ittas vezetés gyanúja miatt. Biztonsági intézkedés 325 esetben történt.

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk vagy küldjön róla fotót, akár névtelenül is facebook messengeren ide kattintva vagy emailben: jelentem@enyugat.hu

Kérjük válasszon:

Hozzásszólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Hírek