Több mint harmincan az Extrem Burgenland felkészítő túrán

2022. január 9-én rendezték meg meg az idei utolsó Extrem Burgenland felkészítő túrát. Ez alkalommal több mint 30-an vágtak neki a 40 kilométeres távnak a Fertő parton. Többen gyalog érkeztek és mentek haza Sopronba, így ők közel hatvan kilométert tettek meg.

Az időjárás is segített az igazi extrém túra hangulatának megteremtésében. A résztvevők -3 fokban indultak és napközben sem ment fagypont fölé a hőmérséklet.

Reggel 7 órakor Balfról indult el a társaság és Hegykőig le sem tértünk az útról. Ott átvágtunk Sarród felé. Újra kiérve az aszfaltos útra addig sétáltunk a határ felé, amíg el nem értük a túra 20. kilométerét. Ott megfordultunk és visszafelé is megtettük a távot. Ez az útvonal lehetőséget biztosított arra, hogy a gyorsabb és a lassabb túrázók is biztonságban megtegyék a távot.

Amennyiben a január 28-i időpontban nem tartják meg a túrát a szervezők az aktuális korlátozások miatt, akkor természetesen a Shotokan Tigrisek SE tagjai segítenek majd a nyári túrára való felkészülésben is.

Shotokan Tigrisek SE
Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? A szerkesztőségünkkel szeretne közölni valamit? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt, vagy facebook messengeren ide kattintva. Esetleg emailben, itt: [email protected]

Kérjük válasszon:

Hozzásszólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Hírek