Ausztria-szerte lefulladt a tesztelő rendszer

Kedd délelőtt Ausztriában országszerte elérhetetlenné vált az oesterreich-testet.at oldal. A tartományi tesztközpontokat nem érintette a probléma, viszont a patikákat igen, ahol a teszteket ugyan el tudták végezni a pácienseken, eredményt azonban nem tudtak nekik küldeni. Az ORF Vorarlberg információi szerint a közösségi médiában már délelőtt 10 órától érkeztek jelentések arról, hogy probléma van a teszteléssel, nem csak a tartományban, hanem országszerte. A hírportálon azt írják, hogy a bécsi központban gőzerővel dolgoznak a probléma megoldásán. Ugyanakkor információink szerint a környékről nem jelentettek fennakadást.

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk vagy küldjön róla fotót, akár névtelenül is facebook messengeren ide kattintva vagy emailben: jelentem@enyugat.hu

Kérjük válasszon:

Hozzásszólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Hírek