A jéghideg folyóba hajtott az autóval, de ki tudott úszni

Bécstől északra, Strombad Kritzendorfnál egy nő a Dunába esett autójával kedd reggel. A tűzoltóság tájékoztatása szerint a sofőr ki tudott szabadulni, nem sérült meg.

A szemtanúk értesítették a hatóságokat kedden reggel arról, hogy egy egy autót láttak a Dunába csapódni. Néhány perccel később már több mentőszolgálat volt a helyszínen.

A sofőrnek sikerült időben kiszabadulnia a járműből, és nem sérült meg. Viszont amikor a mentők kiérkeztek, az autó már víz alatt volt, s mivel eleinte nem derült ki, hogy vannak-e még emberek az autóban, csónakokkal, búvárokkal és mentőhelikopterrel keresték a lehetséges további áldozatokat. Csak később derült ki mindenki számára megnyugtatóan, hogy a balesetben nem volt más érintett.

Búvárok segítették a hatóságok munkáját.
ORF.at

Az autót a tűzoltók a partra húzták és a rendőrök lefoglalták. Az, hogy miért csapódott a Dunába, még tisztázatlan. A pontos körülményeket ki fogják vizsgálni – írja az ORF.at .

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk vagy küldjön róla fotót, akár névtelenül is facebook messengeren ide kattintva vagy emailben: jelentem@enyugat.hu

Kérjük válasszon:

Hozzásszólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Hírek