Szikével szúrt a nő, éltveszélyes sérüléseket okozott

Kettős emberölési kísérlet Győrben.

A Győr-Moson-Sopron Megyei Főügyészség indítványára a bíróság elrendelte a letartóztatását annak a nőnek, aki a múlt héten mély, vágott sebeket ejtett mind a volt férje, mind az annak társaságában lévő nő nyakán - egy tapétavágó szikével.

Mindkét sértett sérülése életveszélyes, őket műteni kellett - közölte a Győr-Moson-Sopron Megyei Főügyészség.

Az előre kitervelten, több ember sérelmére elkövetett emberölés bűntettének kísérlete életfogytig tartó szabadságvesztéssel büntetendő.

Az ügyészség indítványával egyetértve a bíróság egy hónapra elrendelte a nő letartóztatását a bizonyítás megnehezítésének megakadályozásnak érdekében, valamint a bűnismétlés veszélye miatt.

A végzés véglegessé vált.

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk vagy küldjön róla fotót, akár névtelenül is facebook messengeren ide kattintva vagy emailben: jelentem@enyugat.hu

Kérjük válasszon:

Hozzásszólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Hírek