Kábítószergyanús anyagokat találtak a rendőrök az autókban

Mosonmagyaróváron egy 33 éves, míg Ágfalván két 20 éves férfit állítottak elő a rendőrök kábítószer birtoklása vétség gyanúja miatt.

A járőrök Mosonmagyaróváron, az Aranyossziget utcában ellenőrizték egy személygépkocsi vezetőjét 2022. január 12-én 1 óra 56 perckor. Az intézkedés során a rendőrök átvizsgálták a járművet, valamint a sofőr ruházatát is, amelynek eredményeként egy kábítószergyanús anyagot tartalmazó zacskót, valamint a fogyasztáshoz használt eszközöket találtak.

A rendőrök Ágfalván, a temető parkolójánál intézkedtek egy személygépkocsi utasaival szemben 2022. január 12-én 19 óra 50 perckor. A járművet vezető és abban utasként tartózkodó helybéli lakosok ruházatának átvizsgálása során a járőrök egy kábítószergyanús anyagot tartalmazó alufólia-csomagot, valamint egy mérleget találtak.

Az egyenruhások a mosonmagyaróvári és a két ágfalvi férfit a helyi rendőrkapitányságokra előállították. Velük szemben drogtesztet alkalmaztak, ami mindhármuk esetében pozitív értéket mutatott, ezért őket a nyomozók kábítószer birtoklása vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt gyanúsítottként hallgatták ki.

( Police.hu )

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk vagy küldjön róla fotót, akár névtelenül is facebook messengeren ide kattintva vagy emailben: jelentem@enyugat.hu

Kérjük válasszon:

Hozzásszólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Hírek