Halálos lakástűz Győr-Moson-Sopron megyében

Osliban gyulladt ki a Fő utca egyik családi háza.

Csütörtökön délután negyed négy után riasztották a tűzoltókat a Győr-Moson-Sopron megyei Osli településre, ahol kigyulladt a Fő utca egyik családi háza. A helyi önkéntes tűzoltók mellett Csornáról és Kapuvárról érkeztek hivatásos egységek négy technikai eszközzel. A százhetven négyzetméteres épület egyik helyisége égett, az oltás során egy embert találtak a tűzoltók, akinek az életén a gyors beavatkozás ellenére sem lehetett már segíteni - írja Facebook-bejegyzésében a BM Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatósága.

A katasztrófavédelem a tűz keletkezési okát és körülményeit vizsgálja.

A ház lakóján már nem tudtak segíteni.
BM Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság hivatalos Facebook-oldala

Azokban az otthonokban, ahol van füstérzékelő, nem keletkezik nagyobb tűz, és sérülés vagy tragédia sem történik - figyelmeztet a hatóság.

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk vagy küldjön róla fotót, akár névtelenül is facebook messengeren ide kattintva vagy emailben: jelentem@enyugat.hu

Kérjük válasszon:

Hozzásszólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Hírek