Tippeljen: lesz hó vasárnap Sopronban?

Valószínűleg igen, szánkózni mégsem lesz jó.

Az Országos Meteorológiai Szolgálat szerint lesz hó. A levegő hőmérséklete nulla fok körül lesz az előrejelzés szerint, úgyhogy minden attól függ, éppen fagypont alatt vagy fölött áll majd a hőmérő higanyszála. De csapadékot mindenképpen feltételez a térségbe az OMSZ.

A biztonság kedvéért megnéztük az osztrák előrejezést is. A wetter.at szerint Burgenland egét sűrű felhők borítják vasárnap, és időnként havazik is. Napközben viszont az enyhe havazás egyre gyakrabban csap át ónos esőbe, esőbe. Gyenge, mérsékelt lesz a szél északnyugatról északra. Reggel délről északra mínusz 3 és 0, napközben 1 és 4 fok között alakul a maximum.

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? A szerkesztőségünkkel szeretne közölni valamit? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt, vagy facebook messengeren ide kattintva. Esetleg emailben, itt: [email protected]

Kérjük válasszon:

Hozzásszólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Hírek