Négyen haltak meg a hétvégén balesetben

Magyarország területén 2022. január 21-én 0 órától 2022. január 23-án 24 óráig a rendőrök 95 személyi sérüléses közúti közlekedési baleset helyszínén intézkedtek, melyből 4 halálos kimenetelű közlekedési balesetben 4 ember vesztette életét, 18 súlyos és 73 könnyű sérüléssel végződött.

A szolgálatot ellátó állomány összesen 523 személyt fogott el, közülük 81 főt az ellenük érvényben lévő körözés alapján, 294 embert bűncselekmény elkövetésén értek tetten. 461 személyt állítottak elő, köztük 219 főt bűncselekmény elkövetésének gyanúja miatt és további 35 személyt ittas vezetés gyanúja miatt. Biztonsági intézkedés 290 esetben történt.

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? A szerkesztőségünkkel szeretne közölni valamit? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt, vagy facebook messengeren ide kattintva. Esetleg emailben, itt: [email protected]

Kérjük válasszon:

Hozzásszólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Hírek