Hó és balesetek is lassítják a Bécsbe jutást

Több kilóméteres kocsisorok alakultak ki.

Hétfő reggel néhány autóst láthatóan meglepett a hó, ráadásul Bécsben és környékén több baleset is fennakadást okozott - írja a Heute.at. Az A23-as úton a Perchtoldsdorf kijáratnál Graz irányába egy kamion felborult.

Baleset történt az S1-es gyorsforgalmi úton is. A dugó kilenc kilométeresre nőtt reggel. Hasonló a helyzet az A23-as autópályán Vösendorf közelében Bécs irányába - egy ütközés után itt is jelentős késések vannak.

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? A szerkesztőségünkkel szeretne közölni valamit? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt, vagy facebook messengeren ide kattintva. Esetleg emailben, itt: [email protected]

Kérjük válasszon:

Hozzásszólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Hírek