Meghalt egy munkás egy szélerőműnél

A szerencsétlenül járt férfi 100 méter zuhanás után a helyszínen életét vesztette. Hogy a baleset milyen körülmények között történt, a rendőrség vizsgálja.

Hétfő délelőtt Lajtafalu (Potzneusiedl) térségében egy szélerőmű telepítési munkálatai közben a mélybe zuhant egy ott dolgozó, írja az ORF Burgenland. A szerencsétlenül járt férfi a Tartományi Biztonsági Központ (Landessicherheitszentrale) közleménye szerint mintegy 100 méter zuhanás után a helyszínen életét vesztette.

A területen egyébként az Energie Burgenland megbízásából telepít szélerőművet egy cég, tájékoztatásuk szerint a férfit egy szolgáltató alkalmazta a szélerőmű szerelési munkáira. Az, hogy miként történt a baleset, egyelőre nem tisztázott. A rendőrség megkezdte a nyomozást a baleset körülményeinek felderítésére, amit a cég „minden lehetséges eszközzel támogat” – áll közleményükben. „Együttérzünk az elhunyt hozzátartozóival” -írta a kivitelező Enercon.

( ORF Burgenland )

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? A szerkesztőségünkkel szeretne közölni valamit? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt, vagy facebook messengeren ide kattintva. Esetleg emailben, itt: [email protected]

Kérjük válasszon:

Hozzásszólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Hírek