Ismét örömet szereztek a soproni rendőrök

Felnőttként lehet, hogy aggódnánk a házunk előtt megálló rendőrautó láttán, de egy óvodás ennek csak örülni tud.

Most Miklós anyukája írt a Soproni Rendőrkapitányságnak azzal, hogy szeretné kisfiát ötödik születésnapja alkalmából egy valódi rendőrautós kocsikázással meglepni. Levelében azt kérte, hogy az ominózus napon kora reggel jöjjön a házukhoz a kékfényes fuvar, és onnan vegye kezdetét az óvódáig tartó autózás. Miklós -aki jobban kedveli, ha Mikinek hívják- fülig érő szájjal üdvözölte az érte jövő Horváth Péter r. törzszászlóst, akitől büszkén vette át az ajándékát. Egy pillanat alatt már helyet is foglalt a gépjármű sofőr ülésében és kipróbálta a kékfényt. Útközben elmesélte, hogy minden vágya, hogy rendőr lehessen, mert akkor majd ő is vezethet rendőrautót. Kis társai irigykedve várták az intézmény udvarára begördülő, felejthetetlen élményekkel gazdagodott kisóvodást.

Kedves Miki! Még sok boldog szülinapot kívánunk!

Soproni Rendőrkapitányság
Soproni Rendőrkapitányság
Soproni Rendőrkapitányság
Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? A szerkesztőségünkkel szeretne közölni valamit? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt, vagy facebook messengeren ide kattintva. Esetleg emailben, itt: [email protected]

Kérjük válasszon:

Hozzásszólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Hírek