17 gépfegyver és két pisztoly volt az albán férfi kocsijában

A férfi Röszkén akart belépni az országba.

A férfi csütörtök reggel 8 óra előtt akart belépni Magyarországra a röszkei határátkelőhelyen. Az őt és járművét ellenőrző pénzügyőröknek gyanús lett az autó elhúzható ajtaja.

Az átvizsgálás során az ajtó műanyag borítása mögött a pénzügyőrök 17 gépkarabélyt, kettő géppisztolyt, kettő pisztolyt, valamint 15 tölténytárat és 10 lőszert találtak - közölte a Csongrád-Csanád Vármegyei Főügyészség.

a férfi ellen lőfegyverrel visszaélés bűntette miatt indult eljárás, a bíróság egy hónapra elrendelte a letartóztatását.

Ez a tartalom a szombathelyi központú Nyugat.hu és a soproni központú Enyugat.hu együttműködése nyomán jött létre. Támogasd a független helyi újságírást!
Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? A szerkesztőségünkkel szeretne közölni valamit? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt, vagy facebook messengeren ide kattintva. Esetleg emailben, itt: [email protected]

Kérjük válasszon:

Hozzásszólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Hírek