Elég menő lesz az új Kecske-hegyi kilátó

A régi felépítményt elbontották, az új pedig elvileg tavasztól már látogatható is lesz a Szárhalmi-erdőben, a Kecske-hegyen.

Javában épül az új Kecske-hegyi kilátó a Fertőmelléki-dombságon, avagy a Szárhalmi-erdőben. Az eddigi felépítmény életveszélyessé vált és emiatt évekig nem volt látogatható, nemrég pedig le is bontották.

Az új Kecske-hegyi kilátó január 30-án
Keszei László

A Cyberpress szerint az új kilátó a Sopron–Fertő Turisztikai Fejlesztő Nonprofit Zrt. koordinálásában épül meg, ami az „Aktív turisztikai fejlesztések a Sopron-Fertő turisztikai térségben” elnevezésű, Európai Uniós támogatásból megvalósuló projekt részeként valósul meg. A portál azt írja, hogy várhatóan idén tavasszal már látogatható is lesz az új kilátó.

A régi Kecske-hegyi kilátó 2010-ben
Keszei László / Ikvahír archívum
Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? A szerkesztőségünkkel szeretne közölni valamit? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt, vagy facebook messengeren ide kattintva. Esetleg emailben, itt: [email protected]

Kérjük válasszon:

Hozzásszólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Hírek