Megbillent a Fertő vize

A viharos, olykor erősen viharos szél számtalan helyen okozott károkat térségünkben is. Kidőlt fák, meglazult tetőcserepek, kettétört villanyoszlopok adtak munkát az elmúlt 24 órában a tűzoltóknak.

Egy kevésbé káros, viszont annál érdekesebb jelenség zajlott le a Fertő tavon az erősen viharos szél miatt. Ha megbillenésről van szó, általában a Balatonra gondolunk, viszont ez történt a Fertőnél is. A szél ugyanis a tó egyik feléről a másik felére fújta a vizet, így Ruszt környékén például gyakorlatilag kiürült az öböl , csak az iszapot lehetett látni az így egész magasnak tűnő mólók alatt.

Josef Stagl / Neusiedlerse(e)gler
Josef Stagl / Neusiedlerse(e)gler
Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? A szerkesztőségünkkel szeretne közölni valamit? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt, vagy facebook messengeren ide kattintva. Esetleg emailben, itt: [email protected]

Kérjük válasszon:

Hozzásszólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Hírek