Erről a plakátról elfelejtkeztek

Még el sem kezdődött a kampány, de már politikai lejárató plakátokkal van tele Sopron. Ezek közül egy pedig már kifejezetten idejétmúlttá is vált.

Stop Gyurcsány! Stop Karácsony! Olvasható azon a plakáton, mely Sopronban, a Béke út, Zrínyi Miklós utca kereszteződésével szemben található. A reklámos cég úgy tűnik elfeledkezett a plakátról, az aktuális színvonaltalan lejárató propaganda nem így szól, hiszen Karácsony Gergely nem lett az ellenzéki összefogás miniszterelnök-jelöltje.

enyugat.hu

De persze nem kell aggódni, van az aktuális plakátokból is elég, ahol Gyurcsány mellett "Mini Feriként" hivatkoznak Márki-Zay Péterre, egy, az Austin Powers-filmből kiragadott jelenettel. Apropó jelenet, a YouTube-on letiltották az ehhez a mocskolódó kampányhoz kapcsolódó egyik videót, szerzői jogi követelés miatt . Vajon a plakátokat is el kell majd távolítaniuk?

enyugat.hu

De egyébként az elmúlt évekhez hasonlóan most is elmondható, hogy túlnyomórészt állami hirdetésekkel vannak tele a reklámfelületek Sopronban, legyen szó szerencsejátékról, turisztikáról, vagy a harmadik oltásról. Egy-két RTL-es hirdetés is fellelhető, de találkozott valaki bárhol az ellenzéki összefogás plakátjaival? Mármint azon kívül, amit a Jereván lakótelep egyik tízemeletesén, a létező legkevésbé feltűnő helyen helyeztek el.

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? A szerkesztőségünkkel szeretne közölni valamit? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt, vagy facebook messengeren ide kattintva. Esetleg emailben, itt: [email protected]

Kérjük válasszon:

Hozzásszólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Hírek