Így ünnepelt Sopron március 15-én

Huszárok, ünnepi beszéd, térzene és ének várta mindazokat, akik kedden délelőtt kilátogattak a soproni Petőfi térre, a március 15-i ünnepségre.

Kedd délelőtt tartották a március 15-i megemlékezést Sopronban, a Petőfi téren, Petőfi Sándor szobra előtt. A térzene és a huszárok bevonulása után a Juventus Koncert Fúvószenekar játszott, majd Horváth István és Kriszta Kinga operaénekesek előadását élvezhette a közönség a Petőfi Színház erkélyéről. Ez után ünnepi beszédet mondott Barcza Attila, Sopron és térsége fideszes országgyűlési képviselője.

Barcza Attila, Sopron és térsége fideszes országgyűlési képviselője
Keszei László

Ezt követte a Maros Művészegyüttes néptánc produkciója, majd Ragány Misa énekes, a Pro Kultúra Nonprofit Kft. ügyvezető igazgatója énekelte el Nemzeti dal feldolgozását. Ezt követően a koszorúzásokra került sor, Sopron MJV vezetése, valamint intézmények és civil szervezetek képviselői koszorúzták meg Petőfi Sándor szobrát.

Soproni megemlékezés 2022. március 15-én
A fotóra kattintva galéria nyílik.
Keszei László

Élő helyszíni közvetítésünk itt visszanézhető:

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? A szerkesztőségünkkel szeretne közölni valamit? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt, vagy facebook messengeren ide kattintva. Esetleg emailben, itt: [email protected]

Kérjük válasszon:

Hozzásszólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Hírek