Nem véletlenül hívják Virágvölgynek

Sopron északi városrésze kiskertekkel, víkendházakkal, lakóingatlanokkal, és sok-sok virágzó gyümölcsfával igazán impozáns látványt nyújt tavasszal.

Kár lenne tagadni, kedvenc évszakom a tavasz. Az a természeti jelenség, amikor kezdenek kipattanni a rügyek, kihajtanak a bokrok, virágba borul minden.

Keszei László

A Virágvölgy pedig, nevéhez hűen tényleg kivirágzik. A cseresznye- és almafák, a pitypang, a fürtös gyöngyike szinte mindent beborít, magasabb helyről pedig tényleg úgy néz ki, hogy ez egy igazi virágzó völgy.

Keszei László

A minap pedig tettem egy kisebb sétát Sopron eme csodás városrészében, és lőttem is jónéhány fotót. Ezek közül a legjobbakat pedig most az Önok rendelkezésére is bocsájtom, tessék csak gyönyörködni a látványban.

Virágzó völgy
A fotóra kattintva galéria nyílik.
Keszei László
Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? A szerkesztőségünkkel szeretne közölni valamit? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt, vagy facebook messengeren ide kattintva. Esetleg emailben, itt: [email protected]

Kérjük válasszon:

Hozzásszólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Hírek