Eltűntek a választási plakátok, egy kivétellel

A pártok és pártszövetségek legnagyobb része eltüntette választási plakátjait Sopron közterületeiről. Egyetlen kivétel eddig a MeMo, de még van egy hetük. Közben pedig a TikTokon is zajlik az élet...

Közeledik az egy hónapos határidő, május 3-án 16 óráig van ideje a pártoknak, pártszövetségeknek, jelölteknek, hogy eltávolítsák a közterületekről politikai plakátjaikat. Ellenkező esetben az önkormányzatok intézkedhetnek, az eltávolítás költségeit pedig kiszámlázhatják. Sopronban jellemzően eltűntek a politikai plakátok, hirdetések, egy kivétellel. A MeMo, azaz a Megoldás Mozgalom helyi ex jelöltjének plakátjai ugyanis a város nagy részén mind a mai napig megtalálhatóak. A törvény szerint pedig már legfeljebb csak egy hétig.

MeMo választási plakát
enyugat.hu
Azért közben a TikTokon is találni érdekes videókat. Itt van például ez az autó, tele választási plakátokkal, a legkülönfélébb pártoktól. A felirat pedig beszédes: "POV: Választáskor igazoltatnak" .
Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? A szerkesztőségünkkel szeretne közölni valamit? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt, vagy facebook messengeren ide kattintva. Esetleg emailben, itt: [email protected]

Kérjük válasszon:

Hozzásszólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Hírek