Újabb felfestések a biztonságos közlekedésért

Sopron több gyalogátkelőhelyénél, valamint vasúti átjárójánál festettek fel figyelemfelhívó feliratokat nemrégiben. A Soproni Egyetem, a Soproni Rendőrkapitányság, valamint Sopron város közreműködésében létrejött együttműködés keretében városszerte összesen 13 helyen festettek fel "Nézz körül, mielőtt lelépsz!" feliratot elsősorban azok érdekében, akik menet közben is okostelefonjaikat nyomkodják. Az első ilyen feliratot a Soproni Egyetem szomszédságában, a Béke út/Ady Endre úti gyalogos vasúti átjárónál mutatták be, Fábián Attila rektor, Farkas Ciprián polgármester, valamint Herczeg Zoltán alezredes, rendőrkapitány jelenlétében.

Keszei László
Keszei László
Keszei László
Keszei László
Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? A szerkesztőségünkkel szeretne közölni valamit? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt, vagy facebook messengeren ide kattintva. Esetleg emailben, itt: [email protected]

Kérjük válasszon:

Hozzásszólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Hírek