Ez a város legbiztonságosabb kerékpártárolója?

Az Árpád utcai parkolóházban 12 kerékpárt ingyen, biztonságosan lehet tárolni. Csak ki az, aki pont itt akarná hagyni bringáját?

Sopronban egyre több helyen, egyre biztonságosabban lakatolhatjuk le kerékpárunkat. Sajnos sok helyen még mindig a régi kerékgörbítős megoldások hódítanak, de idővel ezek száma is egyre csökken. A város legbiztonságosabb kerékpártárolója kétségkívül az Árpád utcai parkolóházban lehet. Sajnos itt is a kerékgörbítős megoldást alkalmazták, de legalább neki is lehet támasztani kerékpárunkat valaminek. Ráadásul a gépjárművekkel ellentétben kerékpárt, összesen 12 darabot ingyenesen lehet itt tárolni, amit pedig kamerákkal figyelnek is.

Keszei László
Keszei László
Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? A szerkesztőségünkkel szeretne közölni valamit? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt, vagy facebook messengeren ide kattintva. Esetleg emailben, itt: [email protected]

Kérjük válasszon:

Hozzásszólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Hírek