Sopron majálisa a Lőverekben, a fesztiváltéren lesz

Koncertek, finom ételek és italok, szórakoztató előadások, kézművesek, mutatványosok, vidámpark és még számos szórakozási lehetőség várja a kilátogatókat. A szervezők valamivel többet akarnak adni a megszokottnál.

Már pénteken elkezdődik a soproni majális rendezvénysorozata, az úgynevezett rendezvénytéren, a Lőver Kemping mögötti területen. A Pro Kultúra Sopron elsősorban helyi együtteseket és fellépőket hívott meg, de azért sztárokban sem lesz hiány.

Mindenekelőtt valahogy ki kell jutni a város széli helyszínre. A majális ideje alatt 12M jelzéssel ingyenes járat indul a Jereván-lakótelepről, és a Kőszegi út, illetve a Sarudi utcán át viszi utasait a majális területére.

A majális járatának menetrendje.

Jó ötlet kerékpárral feltekerni, a helyszínen olyan tárolót biztosítanak, ahol le lehet zárni a bringákat.

Aki mégis kocsival megy, talál majd a helyszín közelében egy korlátozott méretű füves parkolót. Itt viszont fizetni kell ötszáz forintot.

És most nézzük a programkínálatot!

Pénteken 17 órakor DJ Kondor kezdi a zenei programot, majd a Blue Cafe Band, 20.30-kor pedig a Supernem lép fel.

Szombaton tíztől délig kutyás- és lovasbemutatók váltják egymást a Nyugati Vármegye Vitézlő Rendje Hagyományőrző Egyesület, a Brandmajor Lovasudvar, a Trükkiskola Suzyval közreműködésével. Sopron Város Fúvószenekara 13 órakor ad műsort, háromtól pedig a soproni táncegyesületek lépnek fel. A Pair o’Dice 16.30-kor, a Soulwave 18.30-kor foglalja el a színpadot, majd jön a Kaukázus bulija 20.30-tól.

Május elsején délelőtt újra a kutyák és lovak lesznek a majális főszereplői, őket egy órakor a Juventus Koncert Fúvószenekar követi majd fél négykor a Simple Mindset lép fel. Várhatóan öt órától ad koncertet a Bud Spencer & Terence Hill Emlékzenekar, 19.30 órakor pedig a Bikini zárja a minifesztivált.

A rendezvény természetesen ingyenes, de a megadott időpontok tájékoztató jellegűek, a szervezők a programváltozás jogát fenntartják.

Térkép a majálishoz, nehogy kimaradjon valamiből.
Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? A szerkesztőségünkkel szeretne közölni valamit? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt, vagy facebook messengeren ide kattintva. Esetleg emailben, itt: [email protected]

Kérjük válasszon:

Hozzásszólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Hírek