Traktor alá szorult egy férfi

Fertőmeggyes (Mörbisch) mellett hétfő délután történt baleset, melynek során felborult egy traktor. Arról nem szólnak a hírek, hogy a baleset miként történt, az viszont kiderült, hogy a traktort vezető férfi megsérült, a lába a traktor alá szorult. A fertőmeggyesi és a ruszti tűzoltók segítettek a szerencsétlenül járt férfit kiszabadítani, akit mentőhelikopterrel szállítottak a kismartoni kórházba. A Burgenlandi Tartományi Biztonsági Központ szerint életveszély nem állt fenn.

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? A szerkesztőségünkkel szeretne közölni valamit? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt, vagy facebook messengeren ide kattintva. Esetleg emailben, itt: [email protected]

Kérjük válasszon:

Hozzásszólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Hírek