Így jár, aki tankol, de nem fizet

Győrben egy férfi hétszer is megtette. Most akár börtön is kaphat.

A Győri Járási Ügyészség vádat emelt egy 30 éves férfival szemben, aki hét alkalommal is fizetés nélkül hajtott el győri benzinkutakról tankolás után.

A vádirati tényállás szerint a 30 éves férfi 2021 júniusában tizenegy nap alatt hét alkalommal tankolt az édesanyjától kölcsönkapott autóba különböző győri benzinkutakon, ahonnan aztán fizetés nélkül elhajtott.

A férfi minden alkalommal prémium üzemanyagot tankolt a járműbe, és többször előfordult, hogy egy nap alatt, pár óra eltéréssel kétszer is teletankolta az autót.

A férfi a bűncselekményekkel közel 90 ezer forint kárt okozott - áll a Győr-Moson-Sopron Megyei Főügyészség sajtóközleményében.

Ezen túl a terhelt 2021 júliusában egy ismerőse üzletének kirakatát is betörte, körülbelül 60 ezer forint kárt okozva.

A férfit az ügyészség több rendbeli, minősített lopás vétségével és garázdaság vétéségével vádolja, vele szemben a halmazati szabályok alapján három évig terjedő szabadságvesztés is kiszabható.

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? A szerkesztőségünkkel szeretne közölni valamit? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt, vagy facebook messengeren ide kattintva. Esetleg emailben, itt: [email protected]

Kérjük válasszon:

Hozzásszólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Hírek