„Ég veled, Ricsi!” - Meghalt M. Richárd

A család jelentette be a hírt.

Csütörtök este érkezett a hír, miszerint a kórházban elhunyt M. Richárd, a Dózsa György úti baleset okozója – írja a Blikk a család közösségi oldalára hivatkozva.

Ezek szerint Lakatos Levente, M. Richárd unokatestvére azt írta az Instagramon, hogy „Ég veled, Ricsi!”.

Ahogy arról lapunk is beszámolt , M. Richárd másodszorra kapott a börtönkórházban április április közepén. A férfi állapota már akkor kritikus volt, lélegeztetőgépen volt.

M. Richárdot valamikor április 6. környékén szállították először a berettyóújfalui börtönkórházba romló egészségügyi állapota miatt.

Az ügyvéd szerint 50 kilót fogyott a börtönkörülmények között.

Mentő a szombathelyi börtön területén - a kép illusztráció
TM/Nyugat.hu

Arról mi is megírtuk , M. Richárd tavaly karácsonykor kapott először sztrókot a Szombathelyi Büntetés-végrehajtási Intézetben, és súlyos állapotban kórházba szállították. Akkor az az álhír is elterjedt, hogy elhunyt.

M. Richárd 2017 májusában volt aktív részese egy halálos kimenetelű balesetnek. Budapesten, a Dózsa György úton kb. 140 km/órás sebességgel haladt külföldi rendszámú autóval, amikor szabálytalanul elé kanyarodott egy jármű. Az ütközésnél a kanyarodó autó két utasa meghalt, vezetője életveszélyes sérüléseket szenvedett, M. Richárd és három gyalogos könnyebben megsérült.

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? A szerkesztőségünkkel szeretne közölni valamit? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt, vagy facebook messengeren ide kattintva. Esetleg emailben, itt: [email protected]

Kérjük válasszon:

Hírek