Te Szedd! – a GYSEV-es munkatársak is szedték a szemetet

A GYSEV Zrt. is csatlakozott az országosan meghirdetett Te Szedd! hulladékgyűjtő akcióhoz.

A vasúttársaság mintegy kilencven munkatársa csütörtökön két megye három helyszínén, Szombathelyen, Sopronban és Csornán gyűjtötte a szemetet.

A TeSzedd! akció keretében bármi gyűjthető volt, ami kézzel, kesztyűben biztonságosan szedhető és zsákban gyűjthető, abban elszállítható – kivételt jelentett a veszélyes hulladék, építési törmelék és a zöld hulladék.

Két megye három városában szedték össze a szemetet.
GySEV

A GYSEV-es munkatársak a vasúti területekkel, állomásokkal, rendező pályaudvarokkal határos területeket, valamint a vasúttársasághoz tartozó Hotel Sopron környékét tisztították meg a hulladéktól. Összesen 79 zsák hulladékot sikerült összegyűjteni a TeSzedd akció keretében.

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? A szerkesztőségünkkel szeretne közölni valamit? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt, vagy facebook messengeren ide kattintva. Esetleg emailben, itt: [email protected]

Kérjük válasszon:

Hozzásszólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Hírek