Garázdaságba torkollott a veszekedés Peresztegen

Elektromos gitárral törte be élettársa első szélvédőjét a peresztegi nő.

A Győr-Moson-Sopron Megyei Rendőr-főkapitányság Tevékenység-irányítási Központjába május 7-én 18.59 órakor érkezett a bejelentés, hogy Peresztegen egy nő elektromos gitárral verte szét a Fő utcában álló egyik autó szélvédőjét. A rendőrök a bejelentést követően a helyszínre mentek, ahol a 27 éves férfi elmondta, összeveszett 29 éves élettársával, aki ebben a feszült helyzetben azzal fenyegette meg, hogy betöri az utcában parkoló gépkocsija ablaküvegeit.

Nemcsak a szélvédő, a gitár is kárát látta a veszekedésnek.
Soproni Rendőrkapitányság

A hölgy nem puszta fenyegetőzésnek szánta szavait. A ház ablakán át, kezében a gitárral kiugrott az utcára, és dühében betörte vele az élettársa kocsijának az első szélvédőjét. A hangzavarra a pár szomszédjai kimentek, és miután megijedtek a nő kontrollálatlan viselkedésétől, hívták a rendőröket. Az intézkedők az elkövetőt a Soproni Rendőrkapitányságra előállították, ahol gyanúsítotti kihallgatása során beismerő vallomást tett. Tekintettel arra, hogy a nő tettével másokban riadalmat, félelmet keltett, a nyomozók garázdaság vétségének az elkövetése miatt indítottak büntetőeljárást ellene.

Nagyot ütött...
Soproni Rendőrkapitányság
Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? A szerkesztőségünkkel szeretne közölni valamit? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt, vagy facebook messengeren ide kattintva. Esetleg emailben, itt: [email protected]

Kérjük válasszon:

Hozzásszólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Hírek