Kisiklott a GYSEV motorvonata, több súlyos sérült is van

Hétfőn a koraesti órákban Münchendorf közelében kisiklott, és részben felborult a GYSEV-Raaberbahn egyik motorvonata. A vasúti szerencsétlenségnek az elsődleges információk szerint több súlyos sérültje is van, a helyszínre tűzoltók, és több mentőhelikopter is érkezett. A Heute azt írja , hogy összesen nagyjából 30-an sérültek meg, többen súlyos sérüléseket szenvedtek. A két csatolt motorvonat több traktusa a sínek mellé borult. A vasútvonalat Wampersdorf és Achau között teljesen lezárták.

Frissítés: az ORF Niederösterreich az osztrák Vöröskereszt információira hivatkozva azt írja, hogy egy ember életét vesztette a szerencsétlenségben.

Frissítés 20:32 a legújabb információk szerint összesen 13-an sérültek meg, ketten súlyosan, 11-en pedig könnyebben.

Monatsrevue/Thomas Lenger
ÖAMTC
Monatsrevue/Thomas Lenger
Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? A szerkesztőségünkkel szeretne közölni valamit? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt, vagy facebook messengeren ide kattintva. Esetleg emailben, itt: [email protected]

Kérjük válasszon:

Hozzásszólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Hírek