Benevezett már a környezetszépítő versenyre?

Sopron önkormányzata idén is díjazza a legvirágosabb, legszebb kerteket, balkonokat.

Sopron önkormányzata a 2022. évben is meghirdeti a város közigazgatási területén a környezetszépítő versenyt. Ahogy a korábbi években, most is különböző kategóriákban hirdetnek majd legszebbet. Nevezhet intézmény, lakóközösség, családi ház, vállalkozás és balkon, illetve terasz. A lényeg, hogy igényes és zöld legyen a kompozíció, hiszen erről van szó: virágos, szép Sopron legyen a végeredmény.

A versenyben való részvétel feltétele a nevezés, melyet a következő címre kell küldeni: Sopron Megyei Jogú Város Polgármesteri Hivatal, Városüzemeltetési Osztály, 9400 Sopron, Fő tér 1. A nevezési határidő: 2022. június 10.

A szakértő bizottság az értékelést június utolsó hetében végzi. Figyelni fogják az épület, illetve udvara, előkertje, oldalkerje és a csatlakozó közterület gondozottságát, a virágosítását.

Győzteseket kategóriánként hirdetnek, a legjobbak jutalmat is kapnak: az I. helyezett 50 ezer forint értékű, a második 40 ezer, a harmadik 30 ezer forint értékű vásárlási utalványt.

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? A szerkesztőségünkkel szeretne közölni valamit? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt, vagy facebook messengeren ide kattintva. Esetleg emailben, itt: [email protected]

Kérjük válasszon:

Hozzásszólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Hírek