Soproné a legjobb közlekedési rendőr

A megyei rendőr-főkapitányság megrendezte a balesethelyszínelő, és közlekedésrendészeti szakmai verseny megyei fordulóját.

Az Országos Rendőr-főkapitányság Országos Balesetmegelőzési Bizottsága 2022-ben is meghirdette az ország legjobb balesethelyszínelőinek, és közlekedésrendészeti járőreinek a járőr gépkocsizó, járőr motoros és karos forgalomirányító kategóriában az egyik legrangosabb szakmai versenyt.

A regionális megmérettetésen a megyei közlekedési rendőreinek többféle ismerettel kellett rendelkezniük, a KRESZ és a szakmai elméleti tudásukon felül a versenypályán, és Győr utcáin a gyakorlatban is összemérték szakértelmüket.

Az egyik legrangosabb rendőr szakmai verseny megyei résztvevői.
police.hu

A balesethelyszínelő kategóriában 1. helyezett lett Puklér András rendőr törzszászlós (Soproni Rendőrkapitányság), 2. Czövek Csaba rendőr főtörzsőrmester (Győri Rendőrkapitányság), 3. Horváth Csaba rendőr zászlós (Mosonmagyaróvári Rendőrkapitányság). A járőr gépkocsizó kategóriában első ugyancsak Puklér András rendőr törzszászlós (Soproni Rendőrkapitányság), második Horváth Csaba rendőr zászlós (Mosonmagyaróvári Rendőrkapitányság), 3. Kovács Gyula rendőr törzszászlós (Csorna Rendőrkapitányság). A járőr motoros kategóriában eső helyezett Horváth Balázs Péter rendőr zászlós (Győr-Moson-Sopron Megyei Rendőr-főkapitányság), 2. Tabi Sándor rendőr törzszászlós (Győr-Moson-Sopron Megyei Rendőr-főkapitányság). A karos forgalomirányító kategóriában 1. Czövek Csaba rendőr főtörzsőrmester (Győri Rendőrkapitányság), 2. Medeg Tamás rendőr főtörzsőrmester (Győr-Moson-Sopron Megyei Rendőr-főkapitányság), 3. Nagy Roland rendőr zászlós (Kapuvári Rendőrkapitányság).

A kategóriák legjobbjai júniusban Jász-Nagykun-Szolnok Megyében, szeptemberben Komárom- Esztergom Megyében a XI. Országos Balesethelyszínelő és Közlekedésrendészeti Szakmai döntőre jutottak tovább.

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? A szerkesztőségünkkel szeretne közölni valamit? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt, vagy facebook messengeren ide kattintva. Esetleg emailben, itt: [email protected]

Kérjük válasszon:

Hozzásszólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Hírek