A Bécsbe tartók kerüljék az S1-est

Lezárták a forgalom elől az S1-es gyorsforgalmit Bécs előtt, Vösendorf irányában hétfő reggel nem sokkal 9 óra előtt, miután egy kisteherautó és egy kamion balesetet szenvedett.

A rendőrség, a tűzoltóság, a mentőszolgálat és az Asfinag munkatársai már a helyszínen dolgoznak. Két jármű ütközött, sérült is van és a pályát is meg kell tisztítani a törmeléktől. A Heute.at azt írja, hogy jobb, ha még legalább egy órán át mindenki elkerüli a pályának ezt a szakaszát. Schwechat Südnél terelik a forgalmat.

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? A szerkesztőségünkkel szeretne közölni valamit? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt, vagy facebook messengeren ide kattintva. Esetleg emailben, itt: [email protected]

Kérjük válasszon:

Hozzásszólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Hírek