Pénteken startol a fertőrákosi barlangszínház új évada

A Punnany Massif nyitja meg a rekordhosszú szezont.

Pénteken kezdődik a fertőrákosi barlangszínház 2022-es szezonja: a Királynők és királyok címmel meghirdetett évadot a Punnany Massif zenekar nyitja meg, másnap Szulák Andrea és a Stúdió 11 Ensemble ad koncertet.

Az idei évadban rekordmennyiségű, 60 előadás szerepel a programban – mondta Ragány Misa, a színházat üzemeltető Pro Kultúra Sopron Nonprofit Kft. ügyvezető igazgatója a Fertőrákosi Kőfejtő és Barlangszínház műsorát ismertető hétfői, budapesti sajtótájékoztatón.

www.fertorakosikofejto.hu

Kiemelte: július 7. és 10 között rendezik meg a SopronDrum nemzetközi ütősfesztivált, többek között Stanley Jordan dzsesszgitáros és David Sanborn szaxofonos fellépésével.

A színház saját produkciójaként mutatják be június 18-án a Bartók Béla A csodálatos mandarin és Ravel Bolero című művére készült táncdarabokat, Bogányi Gergely, Boros Misi, Binder Károly, Varga Gábor zongoraművész fellépésével. Továbbá július 22-én a Vadak Ura – The Covenant című családi musicalt, amely hat alkalommal látható.

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? A szerkesztőségünkkel szeretne közölni valamit? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt, vagy facebook messengeren ide kattintva. Esetleg emailben, itt: [email protected]

Kérjük válasszon:

Hírek