Látta? Két új busz érkezett Sopronba

Fiatalodik Sopron helyi buszállománya! Bár hivatalos közlemény erről még nem érkezett, a szemfüles városlakók észrevehették, hogy két új sárga busz rója városunk útjait. A Volánbusz ugyanis átcsoportosított Budapestről két "új" MAN Lion's City típusú autóbuszt, melyek korábban Budapest agglomerációjában közlekedtek. Azért írtuk idézőjelbe az "új" szót, mert valójában 7-8 éves buszokról van szó, de Sopronban így is ezek lesznek a legújabb helyi járatos buszok. Ráadásul klímával szereltek.

Enyugat.hu
Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? A szerkesztőségünkkel szeretne közölni valamit? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt, vagy facebook messengeren ide kattintva. Esetleg emailben, itt: [email protected]

Kérjük válasszon:

Hozzásszólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Hírek