Teltház lesz a Nova Rock Fesztiválon

Gyakorlatilag minden jegy elkelt a Miklóshalmán 2 év kihagyás után ismét megrendezésre kerülő rockzenei fesztiválra.

225.000 fesztiválozót várnak a Nova Rock Fesztiválra, az észak-burgenlandi Miklóshalmára (Nickelsdorf). A Pannonia Fields-en 2 év kihagyás után rendezik meg újra Burgenland legnagyobb rockzenei fesztiválját június 9. és 12. között, a szervezők pedig ma bejelentették, hogy gyakorlatilag az összes jegy elkelt, ráadásul új látogatórekordról van szó, már csak péntekre és vasárnapra áll rendelkezésre néhány napijegy. A látogatók idén színes, színvonalas fellépőknek örülhetnek, mint például a Muse, a Rise Against, a Placebo, az Evanescene vagy például a Bush, de természetesen számtalan osztrák zenekar is fellép, mint például a Turbobier, a Black Inhale, vagy a Felsőpulyai járásból a Coffeeshock Company.

Nova Rock Festival
Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? A szerkesztőségünkkel szeretne közölni valamit? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt, vagy facebook messengeren ide kattintva. Esetleg emailben, itt: [email protected]

Kérjük válasszon:

Hozzásszólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Hírek