Orbán Viktor: A kisvállalkozásoknak megmarad a rezsicsökkentés

A kormányfő szerint Soros György egy háborús uszító.

Hamarosan megjelenik a rezsicsökkentés új szabályairól szóló rendelet, amely szerint a kisvállalkozások is beletartoznak a kedvezményezettek körébe - mondta Orbán Viktor miniszterelnök a Kossuth Rádióban, a szokásos péntek reggeli interjúban.

Ami azért érdekes, mert a kisvállalkozásokra és az önkormányzatokra ez év elején terjesztették ki a rezsicsökkentést, nemrég bejelentették , hogy csak a lakossági fogyasztóknál marad az árstop. Szombathely önkormányzata például több milliárd forint pluszköltséggel kénytelen számolni .

Orbán kijelentése alapján úgy tűnik, a kisvállalkozások mégis maradnak a kedvezményezettek között. A miniszterelnök azt is elmondta, hogy az ársapka nélkül 700-900 forint lenne egy liter benzin.

Kitért a háborúsra, ahol elővett egy régebbi kommunikációs fogást, kijelentette: "Soros György egy háborús uszító, aki keres a háborún" .

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? A szerkesztőségünkkel szeretne közölni valamit? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt, vagy facebook messengeren ide kattintva. Esetleg emailben, itt: [email protected]

Kérjük válasszon:

Hírek