Vágányzári menetrend Sopron és Bécs között

A GYSEV-Raaberbahn tájékoztatása szerint pályakarbantartási munkák miatt 2022. június 16-tól június 19-ig a Deutschkreutz – Sopron – Ebenfurth – Wien Hbf között közlekedő vonatok kerülő útirányon, Gramatneusiedl állomás érintésével közlekednek. A vonatok Ebreichsdorf állomáson nem állnak meg. Kérjük az Ebreichsdorfig utazókat, hogy Ebenfurth állomáson szálljanak át a Wampersdorfig közlekedő vonatra, Wampersdorftól Ebreichsdorfig vonatpótló autóbuszok szállítják az utasokat!

A vágányzár részleteiről bővebb tájékoztatás az alábbi hirdetményeken érhető el.

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? A szerkesztőségünkkel szeretne közölni valamit? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt, vagy facebook messengeren ide kattintva. Esetleg emailben, itt: [email protected]

Kérjük válasszon:

Hozzásszólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Hírek