Elloptak egy hajtányt az éjszaka folyamán

FRISSÍTÉS: Megtalálták a két elkövetőt.

Szombatról vasárnapra virradó éjjel ellopták a Sonnenland Draisinentour egyik hajtányát Sopronnyék-Harácsony (Neckenmarkt-Horitschon) állomásról. Ez már nem az első ilyen eset, most azonban biztonsági kamerás képek is készültek az elkövetőkről, akik feltehetően alkoholos befolyásoltság alatt álltak.

Mint azt közösségi oldalukon írják, az eset nem csak a lopás ténye miatt aggasztó, hanem azért is, mert a hajtányok gyakorlatilag alkalmatlanok biztonságos éjszakai közlekedésre, és a nappal fénysorompóval biztosított vasúti átjárók sincsenek biztosítva éjjel. Kérik, hogy aki felismeri az elkövetőket, hívja a Sonnenland Draisinentour irodáját, vagy a harácsonyi rendőrőrs számát.

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? A szerkesztőségünkkel szeretne közölni valamit? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt, vagy facebook messengeren ide kattintva. Esetleg emailben, itt: [email protected]

Kérjük válasszon:

Hozzásszólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Hírek