Szextilalom lesz a katari focivébén

Hét év börtön is járhat az egyéjszakás kalandért.

A labdarúgó-világbajnokságok történetében először a Katarban megrendezett tornán lesz szextilalom a szurkolók esetében - írja a Daily Star nyomán az szmo.hu .

A lapnak egy rendőrségi forrás beszélt arról, hogy a vébére érkező szurkolóknak tiszteletben kell majd tartaniuk a közel-keleti ország szabályait, ahol nem tolerálják az egyéjszakás kalandokat.

Az informátor szerint csak a házaspárok szeretkezhetnek egymással büntetlenül, akiket pedig azon kapnak, hogy nem a párjukkal enyelegnek, akár hét év börtönbüntetés is várhat rájuk. A házasságon kívüli szex ugyanis illegális Katarban, ahogy a homoszexualitás is - ezeket maximum hét év börtönnel büntetik.

A katari vébé szervezőbizottságának vezetője arra is figyelmeztetett, hogy az országban nem nézik jó szemmel, ha az emberek nyilvánosan kimutatják a szeretetüket egymás felé, és ezt a tornára érkező szurkolóktól is elvárják.

A drukkereknek arra is oda kell figyelni, hogy Katarban nem ünnepelhetnek olyan hévvel, mint más országokban.

Ott ugyanis nem lehet majd alkoholt fogyasztani sem a stadionokban, sem az utcákon. Ráadásul a bulizás is szigorúan tilos lesz a legtöbb helyen, csak az erre a célra létrehozott zónákban lehet majd partizni és alkoholt inni.

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? A szerkesztőségünkkel szeretne közölni valamit? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt, vagy facebook messengeren ide kattintva. Esetleg emailben, itt: [email protected]

Kérjük válasszon:

Hírek