Egy kis nosztalgia: szemelvények a soproni AFIT történetéből

A vetített képes beszámoló keretében több olyan kisfilm és fénykép is látható lesz, amiket eddig nem mutattak be.

A Soproni Kereskedelmi és Iparkamara által rendezett a Soproni ipar története című sorozat következő rendezvénye a "Szemelvények a soproni AFIT történetéből" című előadás. A vetített képes beszámoló keretében több olyan kisfilm és fénykép is látható lesz, amelyek még nem, vagy már nagyon régen voltak bemutatva. Az előadást Berta Attila, az AFIT Autófelszerelési Vállalat egykori osztályvezetője tartja június 30-án, csütörtökön 16 órakor Sopronban, a Kereskedelmi és Iparkamara székházában (Deák tér 14. I. emelet).

Az egykor legendás üzem.
AFIT-emlékoldal Facebook

Az előadás ingyenes, de a szervezők kérik, hogy az érdeklődők részvételi szándékukat jelezzék a titkarsag_KUKAC_sopronikamara_PONT_hu e-mail címen.

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? A szerkesztőségünkkel szeretne közölni valamit? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt, vagy facebook messengeren ide kattintva. Esetleg emailben, itt: [email protected]

Kérjük válasszon:

Hozzásszólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Hírek