Bejártuk a VOLT helyszíneit

"Mindenütt jó, de legjobb Sopron" , ez a szlogen két évig csak emlékeinkben élt, de két év kihagyás után végre visszatért a Telekom VOLT Fesztivál a Leghűségesebb Városban. Módosított elrendezéssel, részben új színpadokkal, színvonalas előadókkal és rengeteg újdonsággal találkozhatnak a látogatók a Lőverekben. Fülöp Zoltán és Lobenwein Norbert főszervezők idén utoljára állnak a fesztivál élén, de ígéretük szerint a továbbiakban is egyengetik a rendezvény útját. Idén azért még kitettek magukért, idén valamivel több élő zenét hoztak el a fesztiválra, de azért az elektronika is megjelenik természetesen.

Keszei László

"A célunk az, hogy az élő zene megkülönböztetett ünnepeként készüljenek Sopronba, akár vendégeink, akár a fellépők, legyen szó a színpadi programról, a kísérő eseményekről, vagy éppen a Sopront érintő történésekről. A kétéves kihagyás utáni visszatéréssel nagyon magasra tesszük a lécet. A kezdetek óta jellemző a VOLTra a kifejezetten erős élő zenei vonal, a hazai- és nemzetközi sztárokat felvonultató lineup. A 2022-es Telekom VOLT programja ehhez képest is egy komoly szintlépés, amely bárhol a világon megállná a helyét." -mondta el Lobenwein Norbert, az egyik főszervező.

Keszei László

Fülöp Zoltán, a másik főszervező hozzáfűzte: "Az idei VOLT a harmincadik lenne, ha nem számoljuk a két év kihagyást. Sokan kérdezik, hogy a jubileumot ünnepeljük-e valami különleges programmal? Leginkább azt tartjuk ünnepi pillanatnak, hogy végre elindul a VOLT és úgy lehetünk együtt a Hűség Városában, ahogy az majd' három évtizede annyira szeretik a vendégeink."

Keszei László

A délelőtti sajtóbejáráson egyébként a két alapító-főszervező mellett részt vett Filutás Anna is, aki szintén főszervezői feladatokat lát el, Farkas Ciprián, Sopron Megyei Jogú Város polgármestere, valamint Simon István és Csiszár Szabolcs alpolgármesterek is.

VOLT Fesztivál 2022 sajtóbejárás
A fotóra kattintva galéria nyílik.
Keszei László
Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? A szerkesztőségünkkel szeretne közölni valamit? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt, vagy facebook messengeren ide kattintva. Esetleg emailben, itt: [email protected]

Kérjük válasszon:

Hozzásszólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Hírek