Végigjártuk a megújult Kossuth Lajos utcát

A városlakók érdekében újult meg nemrég Sopronban a Kossuth Lajos utca, a Kismartoni sor és a Táncsics Mihály utca között. Legalábbis ez volt a szöveg, amit Sopron Megyei Jogú Város hivatalos Facebook oldalán tettek közzé a munkálatok kezdete előtt. Néhány hét alatt új burkolatot kapott az út, emellett pedig mindenki elégedettségére cserélték és szintbe is hozták a csatornafedlapokat, amiből van dögivel a város egyik legforgalmasabb utcájában.

Apropó fejlesztés, azért némi elégedetlenség lehet az ember fejében. Ugyanis, ahogy a városban szinte mindenhol máshol, semmi innováció nem történt, gyakorlatilag mindent ugyanúgy csináltak vissza, ahogy korábban is volt, csak most sima az aszfalt. Az út mindkét oldalán továbbra is autók parkolnak, megmaradt a Wesselényi/Vörösmarty utcák csomópontjában található vicckörforgalom is. Sajnos semmiféle kerékpáros infrastruktúra nem készült, nem lett kerékpársáv, még kerékpáros nyomok sem, ahogy a Kölcsey Ferenc utca sem kapott bekötést kerékpárosok számára a Kossuth Lajos utcába.

Megújult Kossuth Lajos utca
A fotóra kattintva galéria nyílik.
Enyugat.hu
Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? A szerkesztőségünkkel szeretne közölni valamit? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt, vagy facebook messengeren ide kattintva. Esetleg emailben, itt: [email protected]

Kérjük válasszon:

Hozzásszólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Hírek