Nem lesz oltási kötelezettség Ausztriában

Egy csütörtöki sajtótájékoztatón jelentette be Johannes Rauch egészségügyi miniszter, hogy végleg lekerült a napirendről a kötelező koronavírus elleni védőoltás kérdése.

Korábban már hatályon kívül helyezték a kötelező oltást, egészen pontosan augusztus 31-ig. Most viszont a szövetségi kormány úgy döntött, végleg lekerül a napirendről ez a kérdés, tehát nem lesz kötelező a koronavírus elleni védőoltás Ausztriában.

Mindeközben Ausztriában ismét meredeken emelkedni kezdtek a napi esetszámok, szerdára már több, mint tízezer új fertőzöttet diagnosztizáltak, de csütörtökön is több, mint kilencezer új fertőzöttet jelentettek, és országszerte egyre többen vannak kórházban ismét, covid-19 megbetegedéssel.

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? A szerkesztőségünkkel szeretne közölni valamit? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt, vagy facebook messengeren ide kattintva. Esetleg emailben, itt: [email protected]

Kérjük válasszon:

Hozzásszólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Hírek