Búcsúzhatunk egy csomó magyar TV csatornától

Összesen 9 magyar televíziócsatorna szűnik meg, melyeket a DIGI üzemeltetett. Többségük helyére a szolgáltató már talált mást, de azért vannak még nyitott kérdések.

A Mészáros Lőrinc-közeli 4iG Nyrt. tulajdonában álló DIGI megszünteti az összes saját csatornáját, így az évek óta veszteségesen működő DIGI Sport 1-2-3 csatornákat is. Helyükre a szolgáltatónál augusztustól az ARENA4 és az újonnan induló MATCH4 sportcsatornák kerülnek. Emellett a DIGI és Invitel kínálatába bekerül az ARENA4+, Magyarország első sport-streaming szolgáltatása is.

Szeptember 1-től megszűnik a FilmNow filmcsatorna is, melynek helyére a DIGI és az Invitel kínálatába a FilmBox csatornák kerülnek egy csomagban: a Filmbox Extra HD, FilmBox Premium, FilmBox Stars és a FilmBox Family, illetve a 12 lineáris csatorna és több mint 800 film és sorozat on demand hozzáférését biztosító Filmbox+ alkalmazás használatát is tartalmazza majd a DIGI előfizetőinek szóló csomagajánlat.

Megszűnnek a DIGI World, DIGI Life, DIGI Animal World ismeretterjesztő csatornák, valamint Magyarország két utolsó valódi zenetévéje is, a 1Music Channel és a H!T Music Channel . Arról egyelőre nem szólnak a hírek, hogy a DIGI és Invitel előfizetők ezek helyett mit kapnak majd.

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? A szerkesztőségünkkel szeretne közölni valamit? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt, vagy facebook messengeren ide kattintva. Esetleg emailben, itt: [email protected]

Kérjük válasszon:

Hozzásszólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Hírek