Emlékszik még milyen volt Sopronban a Híd utcai körforgalom nélkül?

Bárdics József fotóösszeállításával nosztalgiázhatunk.
A soproni Balfi utca és a Híd utca kereszteződésének átalakulását örökítette meg fotóin Bárdics József, Sopron közismert fotóriportere. Sorozata 1996-tól követi nyomon a csomópont átalakulását.

A fotókról persze sokkal több információ zúdul ránk annál, mint hogy milyen volt a két utca találkozása, vagy milyen volt anno a körforgalom kiépítése előtt. Hiszen az utcákon emberek járnak, autók suhannak el. Eszünkbe jutnak rég elfelejtett márkák és típusok, divatok, talán arcok is...

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? A szerkesztőségünkkel szeretne közölni valamit? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt, vagy facebook messengeren ide kattintva. Esetleg emailben, itt: [email protected]

Kérjük válasszon:

Hozzásszólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Hírek