Róka sétál fényes nappal a Jerevánon

A soproni lakótelepen kapták lencsevégre az állatot, ahogy éppen a kukák tartalmát vizsgálja.

A közösségi megosztóra került fotó mindent elmond: a soproni Jereván-lakótelepen fényes nappal, a járókelők szeme láttára szimatolja a kukákat egy róka. Mielőtt valaki erre azt mondaná, hogy milyen cuki, azért gondolja ezt át. Egészséges vadállat biztos nem megy ennyire az ember közelébe...

Róka koma érdeklődését felkeltette a városi szemét.
Facebook

A egy megosztottmásik fotón egyébként látszanak a járókelők is, gyereket babakocsiban toló anyukák, egészen közel a rókához. (Miután a járókelők a fotón felismerhetők, tiszteletben tartva személyiségi jogaikat, nem osztjuk meg a felvételt.)

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? A szerkesztőségünkkel szeretne közölni valamit? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt, vagy facebook messengeren ide kattintva. Esetleg emailben, itt: [email protected]

Kérjük válasszon:

Hozzásszólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Hírek