Tóvá változott a csúcsszuper parkoló Sopronban

Az Árpád utcában hamarosan parkolóház építése kezdődik, addig viszont ezzel kell beérniük azoknak, akik feltétlenül autóval kell, hogy megközelítsék a soproni belvárost

Több, mint egy éve adták át az Árpád utcában az ideiglenes murvás parkolót, mely a környék parkolási gondjait hivatott enyhíteni. Itt a közeljövőben parkolóház építése kezdődik majd, addig viszont ezzel kell beérniük azoknak, akik feltétlenül autóval kell, hogy megközelítsék a soproni belvárost. Nos, bár jelenleg a parkolási díjat nem kell megfizetni, azért érdekes körülmények fogadják az ide érkezőket. Az év első három hónapjában még nem gondoltam volna, hogy ez megtörténhet, de az utóbbi napokban annyi csapadék esett, hogy bizony itt megállt a víz. A parkoló autók pedig választhatnak, vagy leparkolnak egy kisebb tóban, vagy keresnek máshol parkolóhelyet. Vajon meddig tart még ez az áldatlan állapot?

Kis tó az Árpád utcai parkolóban
enyugat.hu
Kis tó az Árpád utcai parkolóban
enyugat.hu
Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? A szerkesztőségünkkel szeretne közölni valamit? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt, vagy facebook messengeren ide kattintva. Esetleg emailben, itt: [email protected]

Kérjük válasszon:

Hozzásszólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Hírek