Szabvány névtáblát kapnak a buszmegállók

Volánbusz logóval ellátott sztenderd megállónév-táblát kapnak a buszmegállók országszerte, így Sopronban is. A városban járva-kelve már a legtöbb helyen láthatjuk is az új névtáblákat, melyek minden megállóba kikerülnek. Korábban is voltak már hasonló táblák, azok azonban többnyire a helyközi és a helyi-helyközi integrált járatok megállóiba kerültek ki, és szerepelt rajtuk a megállókód és az ott megálló helyi járatok száma. Ezek a részletek az új táblákról hiányoznak.

Enyugat.hu
Enyugat.hu
Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? A szerkesztőségünkkel szeretne közölni valamit? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt, vagy facebook messengeren ide kattintva. Esetleg emailben, itt: [email protected]

Kérjük válasszon:

Hozzásszólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Hírek