Főkapitánynője lett a megyének

Nagy Ágnes rendőrezredes július 31-től Győr-Moson-Sopron megye rendőrfőkapitánya.

Pintér Sándor belügyminiszter július 31. hatállyal – indokolás nélkül – visszavonta Urbán Zoltán László rendőr dandártábornok, a Győr-Moson-Sopron Megyei Rendőr-főkapitányság vezetőjének vezetői kinevezését és rendelkezési állományba helyezte. Tisztségét ezután Nagy Ágnes rendőrezredes veszi át - írja az Új Szó Nálunk .

Urbán Zoltán Lászlót 2020. szeptember elsején nevezték ki a Győr-Moson-Sopron Megyei Rendőr-főkapitányság élére. Mostani utódát, Nagy Ágnest éppen egy évvel korábban nevezték ki a Győr-Moson-Sopron Megyei Rendőr-főkapitányság bűnügyi rendőrfőkapitány-helyettesévé, onnan lépett most előre. Nagy Ágnes első nagy ügye egy szigetközi orvvadászcsapat kézre kerítése volt.

Nagy Ágnes (balra) az első női főkapitány a megyében.
police.hu
Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? A szerkesztőségünkkel szeretne közölni valamit? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt, vagy facebook messengeren ide kattintva. Esetleg emailben, itt: [email protected]

Kérjük válasszon:

Hozzásszólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Hírek