Jelentősen bővül a vonatok száma Fertőszentmiklós és Bécs között

A GYSEV Zrt. közleménye szerint 2022. augusztus 1-től rendkívüli menetrendi módosítás lép életbe a Fertőszentmiklós – Pamhagen (– Neusiedl am See – Wien Hbf) vasútvonalon. A módosítás értelmében munkanapokon 5 pár helyett 6 pár, szabad- és munkaszüneti napokon 3 pár helyett 8 pár (!) személyvonat közlekedik, alapvetően egy kétóránkénti, ütemes menetrendi struktúra szerint.

Szerkesztőségünk utánanézett annak is, hogy Fertőszentmiklóson hogyan alakulnak a csatlakozások Sopron felé, és az új menetrend alapján a vonatok szinte kivétel nélkül 15-20 perces várakozással biztosítanak átszállást az InterCity vonatokra, így nem kell egy-másfél órát várni.

A vasútvonal 2022.08.01-től érvényes menetrendi mezője elérhető ide kattintva .

Keszei László
Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? A szerkesztőségünkkel szeretne közölni valamit? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt, vagy facebook messengeren ide kattintva. Esetleg emailben, itt: [email protected]

Kérjük válasszon:

Hozzásszólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Hírek